Още по темата19.10.2018 / 10:07Златното момиче на българския бокс спасява

...
Още по темата19.10.2018 / 10:07Златното момиче на българския бокс спасява
Коментари Харесай

Бездомни кучета посрещат Коледа в истински семейства след акцията на M&B style 30 дни.

Още по темата19.10.2018 / 10:07Златното момиче на българския бокс избавя бездомни животни

Бездомни кучета посрещат Коледа в същински фамилии след акцията на M&B style  30 дни. Точно толкоз бяха нужни за благотворителната идея на Маринела Димитрова от Антверпен, с цел да доближи до сърцата на десетки българи и те да продължат положителното й дело. Марката M&B style   на дизайнерката, родена във Варна годишно, преди Рождество се трансформира в самобитен Дядо Коледа за бездомните животни. Вече 4 зими, посредством благотворителен базар тя обезпечава средства за заболели животни от приюти в България.

Само няколко седмици след обявата за старта на новата акция в Petel. bg, десетки хора се свързаха с Димитрова и с изключение на, че пожелаха да подкрепят идеята й, купувайки нейните творби, дадоха поръчка и да осиновят осиротели животни от приютите .



Така част от четироногите ще посрещнат празниците в уютна домашна атмосфера, а отсега нататък ще имат същински фамилии, които да поставят грижи за тях. В тазгодишната сесия, лице е международната шампионка по бокс Станимира Петрова.

 Дизайнерските керамични чаши наM&B style  , по план на Маринела и фотографа Даниел Дойeд са по 13 лв., а еко чантите за ежедневна приложимост - 20 лв.. Всички артикули от благотворителния базар могат да бъдат поръчани посредством персонално известие от фейсбук страницата -
https://www.facebook.com/mandbstyle

 

 

 

 

*публикация 

 

 

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР