Още по темата13.05.2019 / 22:27Папи Ханс пя в Капките три

...
Още по темата13.05.2019 / 22:27Папи Ханс пя в Капките три
Коментари Харесай

Голямо щастие за Папи Ханс

Още по темата13.05.2019 / 22:27Папи Ханс пя в Капките три дни откакто погреба татко си

Съдбата сервира съществено тестване на Константин Трендафилов -Папи Ханс в разгара на присъединяване му в “Като две капки вода ”. Бащата на пеещия стихотворец Владимир Трендафилов се придвижи в по-добрия свят след едногодишна борба с рака. Буквално часове преди литературният критик, стихотворец, преводач и създател на материали в университетски сборници и периодически за издъхне, от сцената на “Капките ” Папи насочи мощни думи към баща си, а дни по-късно стана ясно, че те са били за прощаване.

Въпреки нещастието, изпълнителят на “Твой ” не пада духом, с цел да бъде опора на майка си. “Тя се държи. Учи се да живее без татко ми. Иначе загубата на непосредствен човек не е нещо, което се преодолява, само че и аз виждам да съм непрекъснато зает с работа ”, призна Папи. След нещастието, в този момент в фамилията му чакат с неспокойствие едно щастливо събитие, написа Пик.



Сестрата на Константин е в напреднала бременност. “Да, сестра ми чака дете и е фокусирана върху това – върху новия живот. След два месеца се чака да стана вуйчо. Има баланс във Вселената – на всяка неприятна вест се пада по една хубава ”, разсъждава Трендафилов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР