Още по темата: Седем важни предложения към идеалния кмет на

...
Още по темата: Седем важни предложения към идеалния кмет на
Коментари Харесай

Никой не може като Мила Робърт

Още по тематиката: Седем значими оферти към идеалния кмет на Пловдив Авторка на видеоигри: Да си геймър не е губене на време 10-те лафа на възрастните, от които ни прилошава Говори поколението Z

Изгряващата звезда Мила Робърт направи кавър на остарялата ария на Азис " Никой не може ". Певицата и различен път е правила опити да съживи ретро чалга шлагери, само че този път надмина себе си. Младата изпълнителка получи голям брой гледания в Youtube.

Тя даде опция на остаряла ария да изгрее още веднъж, само че в различен жанр. Клипът е изработен с доброжелателна подигравка. Щом и самият Азис взе участие в него, значи се отнася с възприятие за комизъм към предишните си планове. В изявление той споделя, че Мила има извънземен гений и поради нея е подготвен даже да облече женски облекла като в оригинала на песента.

Клипът е изработен с толкоз занимателни резултати, че даже най-сериозният счетоводител би се разсмял. Азис извършва ролята на пианист, който приглася на Мила Робърт. Той е облечен в бляскав костюм и ефектна шапка. Певицата също е с ексцентрична визия. Двамата си партнират ужасно на сцената.

Така едно чалга парче стига даже до капризните фенове на джаз и поп музиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР