Още по темата Първото издание на форума Being One събира

...
Още по темата Първото издание на форума Being One събира
Коментари Харесай

Бавни, смели, озарени

Още по тематиката
Първото издание на форума Being One събира 16 духовни и мотивационни " учители " в Мадрид

Какви спортове и трендове ще образуват дейния метод на живот през 2017 година

Разработеният от българи 2 Health App попадна в класацията на английското списание Women’s Health за най-хубави артикули на 2016 година

Осъзнатият метод на живот е международна наклонност, която не просто печели почитатели в целия свят, само че и се отделя в промишленост сама по себе си. У нас също от ден на ден хора се отварят към разнообразни школи и начини, които да им оказват помощ да намерят път към спокойствието и хармонията.

Йога за освобождение от скръбта с Антонио Сауис

15 юли, цена: 30 лева За повече информация:

UDAYA
Вече и България си има йога фестивал на високо равнище с учители от целия свят. Включва разнообразни практики като йога, медитация, танци и лекции. Всяка вечер има по няколко концерта онлайн. Внимание заслужават другите работилници като " Изкуството на сърцето ", " Огънят на съзнаването " или практиката " Йога за обществена правдивост ". Всеки ден участниците могат да избират от най-малко 16 практики и сами да моделират своето преживяване.

Йога и медитация във Фетие, Т, единствено за дами
След сполучливите дамски маратони идва ред на ритрийт. Досега събитията са били единствено с покана, само че в този момент център Metta взема решение да ги отвори към необятната аудитория. Седемдневно пътешестване, което събира единствено дами, с цел да ги сближи, заздрави връзката и сътвори безвредно място за шерване и израстване. Йога, медитация, женски кръгове на шерване, арт терапия, танци и връзка с природата като холистичен метод за осъзнаване, пробуждане и приемане на женската сила. Дамите споделят, че този вид събирания им оказват помощ да споделят, намерят поддръжка и схващане и да одобряват тялото и сексуалността си и да се открият една в друга в споделените истории.
От 18 до 24 септември. За повече информация

Випасана е антична техника, която се е преподавала като повсеместен лек за душевни премеждия от С.Н. Гоенка и неговите записи. Десетдневният курс е въвеждащ, а техниката е " благородно безмълвие ", като участниците се съгласяват да се въздържат от всевъзможен тип другарство. Основната цел е наблюдаването на чувствата. Идеята е да се изключат сетивата, да се фокусираме върху себе си, да се обърнем във вътрешността в себе си и да успокоим съзнанието. Участниците имат закрепена всекидневна стратегия, която включва четири медитации дневно.

Аюрведичен готварски курс

Тридневен лечебен семинар, отдаден на взаимоотношенията. Негвата концепция е да разкрие модели, които са постоянно несъзнавани, да изследва корена на споровете и да усъвършенства връзката посредством обработване на повече състрадание и схващане. Това посредством работа със фамилии и двойки чрез систематичната фамилна терапия. Може да участвате в семинара самостоятелно или да доведете със себе си някого, с който бихте желали да работите за възстановяване на връзките си и по-ефективна връзка – сътрудник, другар, родител, брат или сестра. Водещ е доктор Менис Юсри от Англия и екип от психолози и фамилни терапевти. От 21 до 23 юли в хотел " Аква " в Бургас. В петък семинарните занятия се организират от 19 до 22 часа, а в събота и неделя от 10 до 19 ч. Цена: от 250 лева За повече информация:

Йога студио " Сантоша " провежда седемдневно " бягство ", което разрешава да комбинирате отмора, йога, сърф и каяци. Ще спите в първокласна сафари палатка измежду девствена природа и ще може да избирате сред кайт, уиндсърф и хавайка. От 22 до 29 юли, 29 юли – 5 август и 2 – 9 септември, Цена: 550 евро.

Арт, йога и медитация
. От 10 до 13 август. За повече информация: " Тезгях "

Йога ритрийт с Гиел Вандекавейе
ШестГиел е една най-хубавите белгийски учители по виняса йога. Тя открива, че йогата й оказва помощ да внесе мир и стуктура в другояче безредния и динамичен живот.
промотира уравновесения метод на живот посредством разнообразни холистични способи. Пътувал е доста из цяла Азия и се е обучавал в другите обичаи на Тайланд, Малдивите, Лаос, Камбоджа, Индонезия и Бутан, комбинирайки разнообразни типове лечения. Той е сертифициран преподавател по тай масаж и рефлексология и постоянно провежда образования и лагери в Европа и Азия. За повече информация: на фейсбук страницата наи

Ритрийт с холистични практики, които целят да ни върнат равновесието и спокойствието и да ни оказват помощ сами да управляваме и избираме живота, който желаеме. Ще има йога, ци-гун, фамилни констелации и холотропно дишане. Констелациите оказват помощ посредством ролеви игри за осъзнаване на фамилните модели и комплицирани връзки и освобождението на неосъзнати яд, болежка, виновност или обвързаност. Холотропното дишане е интензивно дишане, по-дълбоко и по-учестено, което оказва помощ за освобождение на насъбрана отрицателна сила, боязън, стрес, комплекси и невротични и психосоматични признаци. Чрез този развой се реализира самопознание и личностно развиване, осъзнатост и умеене да се радваме. От 26 август до 1 септември, в хотел " Дивите петли ", Рила. Цена: 615 лева За повече информация: фейсбук страницата на

Това прекарване, проведено от Виолета Димитрова,участниците Програмата е основана, с цел да обърне вниманието във вътрешността – ежедневни йога практики, медитации, групови полемики, креативен занимания и интензивности измежду природата От 2 до 9 септември, цена: от 490 евро

Семинар за вътрешен мир посредством медитация и самоусъвършенстване в Сърбия (
Организацията Peace Revolution Fruska Gora National Park, Безплатно, след довеждане докрай на 14 дни стратегия онлайн и изявление. От 28 септември до 1 октомври.

Емоционален детокс – ДАО бейсик
, 30 септември, Цена: от 130 лева
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР