Още по темата: Не е осмомартенско - фадрома и багер

...
Още по темата: Не е осмомартенско - фадрома и багер
Коментари Харесай

И Ботев обявиха рестарт на Колежа, багер се появи на...

Още по тематиката: Не е осмомартенско - фадрома и екскаватор на Колежа Копнежът си остава градежът на Колежа

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив АД разгласи публично рестарт на строителните действия на стадион " Христо Ботев ". От клуба последни оповестиха това, откакто през вчерашния ден и подизпълнителите от компания " Запрянови " признаха пред " Марица ", че стартират строителни действия на обекта.
Днес в клубния уебсайт на канарчетата излезе малко известие, към този момент върви подготовка за започване на строителните действия. В информацията не се споделя нито по кое време ще стартира същинската работа, нито по кое време се чака да е приключено оборудването.

" Във връзка с идното обновяване на строителните действия на стадион " Христо Ботев " имаме удоволствието да ви уведомим, че започнаха софтуерни и логистични дейности, свързани с подготовка на работната площадка на спортния обект. С подхванатото ще бъдат обезпечени условия за пускане на СМР ", гласи късото известие в уеб страницата на клуба.


В края на предишния октомври притежателят на " Ботев " Георги Самуилов даде обещание, че стадион " Христо Ботев " ще бъде построен преди средата на 2020 година След това се появиха информации за закъснение с година.

До момента в построяването на стадион " Христо Ботев " са вложени 10 милиона лв., само че обектът е спрян на Акт 10.

Строежът на оборудването стартира по времето, в което клубът беше благосъстоятелност на Цветан Василев. След банкрута на КТБ през 2014 година реконструкцията спря, а футболният клуб стартира да играе домакинските си мачове на построената подготвителна база в " Коматево ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР