Още по темата: НА ЖИВО Стотици фенове посрещнаха Бойко Борисов

...
Още по темата: НА ЖИВО Стотици фенове посрещнаха Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов: Не деля Ботев и Локомотив! ОБЗОР

Още по тематиката: НА ЖИВО Стотици почитатели посрещнаха Бойко Борисов на Колежа

Помагали сме на Ботев и Локомотив и отново ще оказваме помощ. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при визитата си на стадион " Христo Ботев ". Той посочи: " Но би трябвало да забележим, че нещата вървят, а освен кранът да стои. Не се бийте и си пазете игрищата. Не да ги вършим и вие да ги чупите. Не мога да разделя тимовете. Вие задоволително се карате по стадионите. Да е толкоз мощен Ботев, би трябвало да е мощен и Локомотив. Действайте, най-после ще ви помогнем, добави Борисов.

На нас с Горанов ни е по-лесно да не даваме и избираме да не вземаме. Смятаме, че умерено може да има една алегорична концесионна такса от 100 лв. за клубовете, добави Борисов.

Министърът на спорта Красен Кралев съобщи, че за него е чест да бъде на Колежа. Вие сте един от най славните клубове в България. Пожелавам ви доста победи на евросцената и идната година да прережем лентата на новото украшение, сподели спортния министър.

Припомняме, че министър-председателят участва на възобновяването на строителните действия на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив. Изграждането на спортния комплекс беше спряно преди няколко години. След завършването на строителството спортното оборудване ще дава отговор на интернационалните стандарти, осигурявайки опция да кандидатства и печели домакинство за осъществяване на международни и европейски спортни конгреси.

Борисов акцентира, че през днешния ден на съвещанието на Министерския съвет бе подкрепят още един професионален футболен клуб - „ Арда “ – Кърджали, на който бяха отпуснати 2 500 000 лева за модернизирането на стадион „ Арена Арда “ в града. С тези дейни дейности държавното управление продължава да извършва поредната си политика за създаване и реновиране на спортната база в цялата страна.

На събитието в Пловдив участваха министърът на спорта Красен Кралев, регионалният шеф Здравко Димитров, кметът Иван Тотев и управлението на футболния клуб.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР