Още по темата: Жестока трагедия! Загиналите мотористи - семейство с

...
Още по темата: Жестока трагедия! Загиналите мотористи - семейство с
Коментари Харесай

Мъка! Ето какво ще стане с децата на загиналото семейство

Още по тематиката: Жестока покруса! Загиналите мотористи - семейство с 3 деца Взривяващи детайлности за починалото семейство с мотор

Баба, дядо и вуйна ще поемат грижите за трите деца сираци, които остави фамилията мотористи. Това описаха близки на починалите Христо Тепавичаров – Феята и брачната половинка му Мария, написа „ Телеграф “.

Роднините са в потрес, тъй като би трябвало да се грижат за малчуганите, да щадят душeвността им след станалото и в това време да провеждат двойно заравяне.

Христо и Мария починаха при тежка злополука, станала в 3 часа сутринта във вторник (3 септември). Карал 34-годишният мъж, а на задната седалка била жена му.

Двамата се движели по бул. „ Цар Борис III ”, когато в региона на бул. „ Акад. Иван Гешов " машината се удря в бордюр, отводнителна канавка и най-после парапета на моста.

На място умира Мария, която остана да лежи на платното, до момента в който се прави оглед. Мъжът ѝ издъхна часове по-късно.

Още във вторник близки на фамилията и хора от мото общността започнаха акция, с цел да оказват помощ на децата. Загиналите имат бебе на 6 месеца, момиченце, което върви на детска градина, и малко момченце.

Предвижда се да бъдат сложени кутии за дарения в разнообразни градове в страната, както и да бъде отворена банкова сметка на името на майката на Мария.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР