Още по темата: Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън

...
Още по темата: Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън
Коментари Харесай

Фюри окървавен след лют лобут с швед ВИДЕО 18+

Още по тематиката:

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри се изтеза много за 29-ата си победа на професионалния кръг. Англичанинът завоюва по точки против Ото Валин след 12 изтощителни рунда, които оставиха феновете без мирис. Тримата съдиите единомислещо дадоха преимущество за 31-годишния британец - 116:112, 117:111 и 118:110.

Фюри, прочут с прякора Циганския крал, обаче беше оптимално усложнен от коравия швед. 28-годишният Ото Валин съумя да се опълчи на звездата в зрелищната борба от боксовата галавечер в Лас Вегас, като му отвори аркада над дясното око в третия рунд. Кръвта явно пречеше на Фюри да вижда добре.

След сложния триумф Циганския крал продължава да е без загуба при експертите - 29 победи от 30 мача. Единственото му тъждество е против Дионтей Уайлдър в края на предходната година. Очаква се Фюри и Уайлдър да се бият още веднъж през февруари 2020 година



Шампионът в WBC в тежка категория преди този момент би трябвало да завоюва плануван реванш с Луис Ортис през ноември. След това се чака Фюри и Уайлдър още веднъж да излязат на кръга.

С успеха в Лас Вегас британецът спря отличната серия на Ото Валин от 20 победи на профи кръга досега.

При излизането за дуела Фюри беше с мексиканско сомбреро и с флага на страната. На кантара преди борбата пък беше с маска на мексиканския кечист Рей Мистерио. " Ще се удрям като мексиканец, защото срещата ми с Валин е в седмицата на Деня на независимостта на Мексико ", сподели Фюри преди мача и съблюдава обещанието си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР