Още на 21 февруари 2021 г. атонският старец Геокон предсказва

...
Още на 21 февруари 2021 г. атонският старец Геокон предсказва
Коментари Харесай

Шокиращо пророчество: Ядрена авария в Германия и крах на долара предрича атонският старец Геокон

Още на 21 февруари 2021 година атонският дъртак Геокон предсказва краха на $ и еврото в първата част на своите пророчества. Много страни стартират да мислят за потреблението на тази западна валута като платежно средство, което не е подкрепено с нищо. Може би колапсът на тези валути ще се случи в близко бъдеще. Във втората част на своите предсказания старейшината разказва събития, които евентуално ще се случат в близко бъдеще, предава Труд.

„ Деца мои, занапред нататък политическите катаклизми стартират в Гърция, само че първо това ще се случи в Кипър. Ще стартира ненадейно, ще провокира приключване на капитали от Гърция и ще бъде породено от някаква банкова машинация. Нещо, което ще стартира с политически катаклизми, които ще се развият доста бързо. Политиците в държавното управление ще хвърлят всички маски и ще се борят за власт с нокти и зъби.

Но хората няма да им повярват, ще се надигнат и ще тръгнат да се бият с полицията. След това армията ще бъде хвърлена на помощ на полицията, само че най-после военните ще се бият дружно с хората. Ще забележим и други непредвидени неща и чудеса.

Смъртта на политик в един от щатите ще провокира военна инвазия в този щат. На първия стадий нахлуването ще бъде благодарение на военни, които ще бъдат облечени в цивилни облекла, само че по-късно към тях ще се причисли и армията. Ще се случи доста скоро, само че не знам точната дата.

В Америка ще стартират политически разтърсвания. Там един ще пада, а различен ще става, само че след месец ще стане противоположното. Всичко това ще прерасне първо в политическа борба, а по-късно в революция. Тогава нещата ще се успокоят малко, само че същото ще стартира във Франция и Англия, а по-късно ще чуете за Италия, където политическите системи ще рухнат. Те ще се бият между тях.

Ще има и нещо нуклеарно в Германия. Ще бъде или нуклеарна офанзива, или повреда в атомна централа. Германия ще бъде подложена на огромни тествания, чужденците ще заминат за родината си, а германците ще се разпилян в своите федерации, които ще бъдат като дребни страни. След Германия ще забележим колапса на италианската стопанска система. Там, в Италия, ще има въстания и революция. След това внезапно ще чуете за проблемите в Сърбия, Новият международен ред ще донесе проблемите там.

И откакто стартира войната в Нагорни Карабах, ще стартира и войната в Грузия. После ще чуете за войната в Армения, за войната в Албания, отново ще чуете за Италия, след което ще настъпи разпадането на Турция. Всичко ще се случи бързо, с огромна сила и хората по света ще бъдат в непрекъснато положение на потрес. И имунизирането ще спре по този начин ненадейно, както стартира, тъй като с негова помощ глобалистите подготвяха финансов колапс. Всички банки ще се разпилян и банкерите ще стартират да раздават на хората това, което са натрупали, тъй като банкерите ще би трябвало да се борят за живота си. И по-късно незабавно ще стартират войните “, приключва пророчеството си атонският дъртак Геокон.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР