Още като дете момчето дърпа плитките на момичето, което харесва.

...
Още като дете момчето дърпа плитките на момичето, което харесва.
Коментари Харесай

Как да отговорим достойно на „провокациите“ на успешните мъже

Още като дете момчето дърпа плитките на момичето, което харесва. И в по-зряла възраст, благодарение на провокации, мъжът се стреми да ревизира дали сте неговата сродна душа или не. Ние ще ви улесним като ви споделим Топ 5 на известните „ инспекции “, които мъжете обичат да вършат.

 

Без изключение всички мъже предизвикат дамата, която харесват. Ето за какво дали ще се радвате на хармонични връзки и пълностоен персонален живот с първокласен мъж непосредствено зависи от това по какъв начин можете да разпознаете и преминете такива „ инспекции “.

Един сполучлив мъж, като предписание, постоянно е доста ангажиран и той е наясно със цената на подобен запас, какъвто е времето. Затова за него е значимо от първите минути на връзката да разбере коя сте – банална жена или неповторим елмаз.

И по тази причина сполучливите мъже ловко употребяват провокации, вериги от провокации. Те им оказват помощ да схванат каква е тази или онази дама от тяхното обграждане. И колкото повече сполучливият мъж харесва една жена, толкоз по-силни са неговите провокации, толкоз по-провокативни въпроси задава.

Ето за какво, в случай че желаете да изградите връзка с сполучлив мъж, за вас е значимо да разберете по какъв начин да се държите, когато ви предизвика с въпроси и се пробва да ви хване в капан.

 

Ние ще ви улесним като ви споделим Топ 5 на известните „ инспекции “, които мъжете обичат да вършат.

 

Проверка 1 – във връзка с него

Мъж, който ви слага в сложна обстановка, желае да разбере истинността на вашите планове и по какъв начин се отнасяте към него като към мъж, а не към неговото име, статус или благоприятни условия.

 

Проверка 2 – за отношението към обкръжението му

Когато един мъж е подготвен да те запознае с приятелите си, той чака те да изразят възхищението си от теб и да му зададат въпроса: „ Къде откри толкоз прелестна, почтена и мъдра жена? “

И макар че един сполучлив мъж самичък по себе си не се нуждае от оценка от приятелите му, в случай че тя е отрицателна, това ще забави развиването на връзката ви с него. Докато позитивната може да усили възможностите ви за триумф. В същото време опознаването на приятелите му е провокация към ревнивост. Бъдете сигурни – мъжът деликатно ще следи вас и вашето държание: по какъв начин възприемате приятелите му и реагирате на тези, които са по-успешни, красиви и общителни от него.

За сполучливия мъж е значимо да разбере дали вие сте в положение да му бъдете благонадежден гръб, макар събитията. Можете ли да го подкрепите и да бъдете там освен в наслада, само че и в тъга? Или ще напуснете връзката при най-малкото усложнение?

 

Проверка 3 – за отношение към изненади, в това число неприятни

Как ще се покажете в тази или онази обстановка, какво ще бъде същинското ви лице сега на изненадата? Всеки подробност има значение: жестове, изражения на лицето, страсти, думи, език на тялото. И бъдете сигурни, вашият човек ги вижда съвсем незабавно.

Представете си обстановка, в която планирате да отидете на спектакъл или да прекарате една вечер дружно. Живял си през целия ден в очакване, нагласила си се, взел си дрешника. И тъкмо когато сте подготвена да тръгнете, телефонът иззвънява. Вдигате и чувате: „ Съжалявам, имам незабавен случай и в този момент, макар, че е късно, към момента има значима среща с сътрудници. Така че скърбя, само че излизането ни ще би трябвало да бъде отсрочено. “

И тук е значимо да осъзнаете в точния момент, че това е следващата провокация и да реагирате вярно на нея, с цел да види мъжът във вас съответна, сериозна жена, която бързо да откри излаз от сложна обстановка. Не му позволявайте да ви подозира в тесногръдство, нервност или персонален интерес.

 

Проверка 4  – за нарцисизъм

Доста постоянно сполучливите мъже на среща задават на спътничките си въпрос, в който тънко е зашита провокация. Например какъв тип дарове предпочитате? И множеството дами „ провалят “ изпита си за уникалност, тъй като се пробват да изградят отговора и последващия разговор върху връзката с егото, казвайки: „ Предпочитам… “ или „ Харесвам… “.

Изграждайки връзка с сполучлив мъж от позицията на „ аз “, вие сами затваряте вратата към своето благополучие, отвръщате се от събеседника си. А да се отървете от его-комуникацията е много мъчно, тъй като тя се демонстрира в държанието ви от самото начало.

Ако обаче се научите да поставяте егото на мъжа на напред във времето, да изграждате връзка, с акцент върху нейната значителност, тогава ще ви бъде задоволително просто да изградите дълготрайни и хармонични връзки с него. Следователно най-правилният отговор в тази обстановка би бил: дарове, на които можете да се насладите дружно, да вземем за пример, да отидете на спектакъл, на кино, да отидете на уикенд и така нататък

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР