Още гледни точки за агресията в училище, след която първокласник

...
Още гледни точки за агресията в училище, след която първокласник
Коментари Харесай

След агресията в училище: Близки твърдят, че първокласникът е предизвикал тийнейджърката

Още гледни точки за експанзията в учебно заведение, след която първокласник изпадна в кома. Наш екип беседва със фамилията на 14-годишното момиче, блъснало момчето.

Според околните на 14-годишната тийнейджърка тя е била провокирана от първокласника.

„ В дамската тоалетна влиза два пъти, втория път сподели аз те видях, аз те видях, за мене и за вас не е нищо, само че за едни деца е нещо, подрастваща, тийнейджърка, за нея е нещо, разберете, и тя го настига и го удря по този начин, значи тя е доста била издразнена, с цел да го направи това нещо “, споделя Теодора Буцерска, вуйна на момичето.

След случая точно лелята на момичето уведомява бабата на момчето за случилото се.

„ Ако тичам от отговорност, ще отида ли да ѝ кажа. Нелеп случай, това е цялата работа. Да, отговорна е, отговорна е, не би трябвало да удря, само че да понесе цялата виновност и тоя псхически тормоз. Вие знаете ли, че аз вървя всеки ден да я повеждам и да я прибирам от учебно заведение “, споделя още Буцерска.

Седмокласничката е отличника и до момента не е проявявала експанзия, споделиха от учебното заведение. В учебното заведение влиза психолог. Ще се вземат и други ограничения.

„ Ще стартираме да построяваме вътрешни тоалетни, а вероятно и камери. Тепърва ще се мисли и за защита, само че няма по какъв начин да сложим такава до всеки възпитаник “, разяснява Цветослав Пенкьовски.

Освен, че учат в едно учебно заведение, двете деца са съседи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР