Още едно тяло беше открито тази вечер в опожарения кораб

...
Още едно тяло беше открито тази вечер в опожарения кораб
Коментари Харесай

Още едно тяло е открито в опожарения ферибот от Йонийско море

Още едно тяло беше намерено довечера в опожарения транспортен съд " Юрофери Олимпия ". Според информация гръцката социална телевизия ЕРТ, то е открито на втората палуба, в паркинга за тежкотоварни коли.

Издирват се още 9 души, множеството от които са българи, които са в неопределеност след пожара на ферибота край остров Корфу в петък.

Спасителната акция беше обновена през днешния ден следобяд, откакто корабът дойде от региона на остров Корфу в пристанището в Астакос. Роднините на търсените също към този момент са там.

64 пожарникари и спасители ще работят и през нощта, на групи от по 10 индивида. Те ще бъдат на кораба не повече от половин час поради нездравословните газове от пожара.

Гръцката социална телевизия заяви още, че българският водач, който беше избавен, 18 часа след началото на пожара, към момента е в болничното заведение на Корфу, само че към този момент е добре. Очаква се да бъде изписан в идващите дни.

Проблеми с противопожарната и вентилационната система на кораба " Юрофери Олимпия " е установила Международна организация за ревизиране и обзор на корабите. Това демонстрира инспекцията, направена два дни преди възникването на пожара на ферибота предишния петък.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР