Южна Флорида ще почувства въздействието на тропическата система, след като четвърта се появи в Атлантическия океан

...
Още едно тропическо смущение се проследява в Атлантическия океан от
Коментари Харесай

Още едно тропическо смущение се проследява в Атлантическия океан от Националния център за ураганите, което води до четири активни системи.

Едно от смущенията, № 4, е настроено да се премести в Мексиканския залив, което ще засегне Южна Флорида и Флорида Кийс — донасяйки още повече дъжд във вече наситена зона.

< p>Пикът на сезона на ураганите в Атлантическия океан е 10 септември, като най-голяма активност се наблюдава между средата на август и средата на октомври.

Ето какво пишат специалистите от Националния център по ураганите Лиза Бучи и Андрю Хейгън в центъра за ураганите 14 часа Предупреждение за петък:

Къде е Disturbance 4 в Персийския залив?

Центърът на ураганите наблюдава зона с нарушено време над южните Бахамски острови, която се прогнозира да се премести в Мексиканския залив до в началото на следващата седмица.

Възможно е бавно развитие, тъй като се движи на запад и приближава западния Мексикански залив до средата на следващата седмица, казаха синоптиците.

▪ Възможност за формиране след 48 часа : близо до 0%.

▪ Шанс за формиране през 7 дни: 40%.

Какво се случва с Disturbance 1?

Зона с ниско налягане в източния тропически Атлантически океан няколкостотин мили западно от островите Кабо Верде показва признаци на организация чрез дъждове и гръмотевични бури.

„Условията на околната среда като цяло изглеждат благоприятни за допълнително развитие на тази система и има вероятност да се образува тропическа депресия през уикенда докато се движи към запад-северозапад или северозапад с около 10 мили в час през източния тропически Атлантик,” пишат Бучи и Хаген в съвета. развитие не се очаква в началото на седмицата.

▪ Шанс за формиране след 48 часа: 60%.

▪ Шанс за формиране след 7 дни: 70%.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР