Още една заявка преди изборите - лидерът на Консервативно обединение

...
Още една заявка преди изборите - лидерът на Консервативно обединение
Коментари Харесай

Кубрат Пулев получи предложение да влезе в политиката

Още една поръчка преди изборите - водачът на Консервативно обединяване на десницата Петър Москов предложи на първенеца по бокс Кубрат Пулев да влезе интензивно в политическия живот на страната.

Пулев и Москов се срещнаха в залата за бокс. А Москов предизвести Кубрат, че политиката не е почтена игра като бокса, само че все пак насочи поканата.

„ Да се качи на кръга, но не на тоя, а на един доста по-тежък заплашителен и замърсен кръг, тъй като тука е чисто и е ясно “, съобщи Москов.

„ Това е решение, което в моя живот е извънредно значимо, не е просто да сменя автомобила – би трябвало да помисля, той ми отговори, че няма никакво време и би трябвало до вторник да дам отговор, което, нали, за това малко време аз в действителност би трябвало да помисля, тъй като това е доста съществено решение за мен персонално “, съобщи Пулев.

Москов призна, че към този момент е чул упреци за концепцията Пулев да влезе в политиката.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Чух и доста отвратителни неща - но той не става, той по какъв начин говорел, какво мислел за лихвата върху либора. Ако на Вас и на вашите фенове не ви е станало ясно, че могат с часове да приказват за лихвата и за европейската инструкция и нейното приложение и от това няма смяна, тогава не сме разбрали нищо “, сподели водачът на КОД.

„ Аз съм човек, който няма да взима независими решения, аз съм човек, който постоянно ще се допита до експерти във всяка една сфера и считам, че експерти би трябвало да вземат решение, а не шуробаджанащина, нали ваши познати, другари и така нататък “, съобщи Пулев.

Пулев уточни още, че не се тормози, че името му може да бъде използвано за политически имидж и привличане на гласоподаватели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР