Още една известна брюнетка върха тенекия на „Шоуто на Николаос

...
Още една известна брюнетка върха тенекия на „Шоуто на Николаос
Коментари Харесай

Отпада ли Геро от Маскираният певец заради карантина?

Още една известна брюнетка върха тенекиена кутия на „ Шоуто на Николаос Цитиридис” след Николета Лозанова. Музикантката Людмила Сланева –Локо не се появи в студиото, само че защото част от предаването е снимана авансово, тя въпреки всичко взе участие пет минути в шоуто като втори човек в тима на брюнетките дружно с Мона Гочев.

на Ное 1, 2020 в 3:58 PST

Локо бе заместена от певицата Цвети Радойчева, а публично пояснение за отсъствието не бе дадена. Тя обаче бе в Българска национална телевизия през уикенда дружно с Герасим Георгиев-Геро, тъй че каквото и да се е случило, е станало директно преди ефира на Николаос. Мистерия остана за какво в студиото му не се появи и Николета, която даже пусна стори в инстаграм, по какъв начин вместо в малкия екран вечеря в скъпарски ресторант дружно с Ники Михайлов.

Ако Локо е болна от ковид и по тази причина е отсъствала от шоуто, то и Геро би трябвало да бъде карантиниран през идващите 10 дни, което ще рече, че няма по какъв начин да води "Маскираният артист " дружно с Васил Василев-Зуека.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР