Още една имотна агенция, действаща на територията на Пловдив, влиза

...
Още една имотна агенция, действаща на територията на Пловдив, влиза
Коментари Харесай

Тристаен апартамент в Кършияка за 600лв. на месец се оказа на 3600 км от Пловдив

Още една имотна организация, настояща на територията на Пловдив, влиза в черния лист на „ търговците с доверие “. „ Avirex “ Real Estate печели клиенти с разгласи на първокласни жилища в града по тепетата, които отдава чартърен на налични суми.
Прочетете още
Новообзаведени двустани жилища в едни от най-търсените квартали единствено против 400лв.? Просторно тристайно жилище в Кършияка против наем от 600лв.? Звучи като бленувана оферта за всеки, който незабавно търси вид за наемане на парцел. TrafficNews се натъкна на няколко сходни предложения, отправени от „ Avirex “ в платформата MarketPlace на Фейсбук.



Предвид нереалистичните параметри на жилищата подхождаме със подозрение към обявите. Въпреки всичко вършим опит да се свържем с брокерите, с цел да създадем оглед. Оказва се, че не е предоставена сходна опция и липсва телефон. Затова търсим организацията през формалните ѝ контакти, само че няколко опита остават безуспешни.

Истината е, че даже да бяха дали отговор на позвъняванията, оглед би бил неосъществим, защото въпросните жилища не се намират в България.

Подобно на практиката на „ Rinex Revolution “, за която към този момент ви разказахме в друга наша обява, „ Avirex “ е откраднала фотоси от публикация на парцели в Booking, OLX и Instagram, принадлежащи на задгранични имотни организации.



Така да вземем за пример тристайният апартамент в Кършията се оказва на хиляди километри от Пловдив. Жилището се намира в центъра на узбекистанската столица Ташкент. Новообзаведено е и рентата му е 1800 евро на месец.

Тристайният в Кючук Париж против 450лв. също се намира в Узбекистан. Пуснат е чартърен и го откриваме в Instagram профила на локална организация „ Gold Houses “, която разгласява главно първокласни предложения в столичния град. Стойността на истинския апартамент е 1300 евро месечна такса.

Същото откриваме, че се отнася за съвсем всички жилища в Мараша, Смирненски, Кършияка, Център, оповестени от пловдивската организация през MarketPlace. Което е класическа скица за в началото привличане на клиенти, а подведените, става известно, не са малко. Потребители споделят, че откакто се увлекли по концепцията за на ниска цена и добре изглеждащ парцел, брокерите на „ Avirex “ им устройват огледи в действителни, само че надалеч не толкоз привлекателни жилища. Всичко това – с концепцията да се откри поток от евентуални купувачи за предложения, които в началото не биха представлявали интерес.





Прави усещане, че организацията се пази от този прийом в обществените си канали. В страницата си във Фейсбук и Instagram не разгласява присвоени разгласи, или най-малко не толкоз отявлено подправени.

 

Повече за „ Rinex Revolution “ и „ XNVD “, за които към този момент ви разказахме, прочетете тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР