Още един руски високопоставен командир е починал мистериозно. За това

...
Още един руски високопоставен командир е починал мистериозно. За това
Коментари Харесай

Още един руски командир загина мистериозно

Още един съветски почитан пълководец е умрял мистериозно. За това заяви английският " Дейли мейл ".

" Подполковник Дмитрий Лисицкий, шеф на 247-и гвардейски планински полк, е открит мъртъв през вчерашния ден " акцентира вестникът, представен от " 24 часа ".

От Киев обявиха, че висшият офицер е бил премахнат в Украйна при специфична интервенция на силите за особено предопределение под командването на Киев. Лисицкий е командвал интервенцията на съветските военни в източния украински град Иловайск през август 2014 година Тогава към 1000 украински военни са починали.

Руски медии настояват, че подполковникът се е самоубил в дома си в южния съветски град Ставропол, на към 600 километра от окупирания преди почти девет години украински полуостров Крим. Руските издания не разгласиха други данни по отношение на гибелта на военния.

Други пък пишат, че е умрял в пердах на фронта в Украйна.

" Каквато и да е версията за гибелта на подполковника, несъмнено въоръжените сили на Русия останаха без един от най-опитните си командири ", пишат още съветски медии.

" Лисицкий участваше във войната на Русия в Чечня, Дагестан, Сирия, Югославия, помагаше на подкрепяните от Москва отцепници в Източна Украйна и командваше 247-и полк по време на пълномащабната съветска експанзия против Украйна ", добави " Дейли мейл ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР