Още един опарен от завъртяните цени по Черноморието изскочи в

...
Още един опарен от завъртяните цени по Черноморието изскочи в
Коментари Харесай

На плаж: Посрещат ви с чадър за 10 лв., изпращат ви с диня и кърпа за 36 лв.

 Още един опарен от завъртяните цени по Черноморието изскочи в обществените мрежи. Димитър е бил на плаж със фамилията си. Той споделя, че е платил 46 лв., с цел да се попече на плажа.

" Плажът е добре прочут, посреща те огромна табела, че концесионерът е длъжен да разгласи цените на платените услуги. Табела има, за 10 лв. получаваш чадър + 2 шезлонга - прелестно! След като се настаниш, сложиш си кърпите и детето ти към този момент е мокро и цялото в пясък, идва спасителят и ти споделя, че на цена от 46 лв., с изключение на чадър и шезлонги, си длъжен да ползваш 2 дребни води + 2 части любеница... и 2 кърпи, тъй като на плаж идваш без забрадка, несъмнено ".

Към постът са приложени и две касови бележки, които илюстрират описаното. Според едната, тази за 10 лв., против сумата Димитър и семейството му са получили чадър и два шезлонга. Другата пък е за 36 лв., като там към този момент са разказани: две кърпи, две води и салата (въпросната диня).

От мненията под обявата му излиза наяве, че и на други им се е случило същата обстановка.

" Да и ние ходихме, същата история на табелата написа 10 лв., таман седнахме и ни споделиха, че са 46 тъй като били към комплекса. Само дето ние станахме и си тръгнахме ",

" Преди месец, след Шабла се отбихме там. Нас отдалече момиче ни посрещна с 46 лева ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР