Още един известен българин стана част от предаването „Фермата“. Популярният

...
Още един известен българин стана част от предаването „Фермата“. Популярният
Коментари Харесай

Диджей нахлу във Фермата с каруца - slava.bg

Още един прочут българин стана част от предаването „ Фермата “. Популярният диджей Дончо провокира възторг като нахлу в стопанството с каруца.

Бившият на Алекс Раева влезе в аграрното риалити със специфична задача - да пуска музика на празненството по случай 37-ия рожден ден на стюардесата Ваня, а появяването му смъкна задръжките и накара участниците да танцуват до сутринта.

Празненството стартира добродушно с празнична вечеря, дело на готвача Илиян - ризото със свинско, коприва и гъби, питка с катък и печени чушки, плюс торта за десерт.

Пристигането на диджей Дончо обаче постави завършек на яденето и даде старт на купона. Докато той въртеше винила, кандидатите за 100-те бона вилняха по поляната и върху масите.

Адвокатът Асен сподели майсторство в погото, а най-възрастният участник - винарят Митко Шестака, се раздаде под звуците на „ Макарена “.

В края на вечерта Дончо напусна шоуто по този начин, както дойде - на каруца, до момента в който овцете в стопанството блееха жално, уплашени от шума.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР