Още един български учител загуби битката с коронавируса. Този път

...
Още един български учител загуби битката с коронавируса. Този път
Коментари Харесай

Пореден български учител падна жертва на COVID-19

Още един български преподавател загуби борбата с ковид. Този път това е инж. Пенчо Гавазов, учител в ПГ "Ген. Владимир Заимов " в Сопот, написа Тъжната вест заяви във фейсбук шефът на учебното заведение госпожа Катя Адърска:

"Днес се прощаваме с наш сътрудник, изгубил борбата с вируса!

Трудно поглъщам болката; не намирам най-точните думи; не групирам сили да пиша; не откривам отговор на въпроса “защо едно дете на 15 остана без татко?”; нямам думи за разтуха на семейство, сътрудници и приятели; имам единствено голяма горест и мълчание...!

Дано ни елементарни инж. Пенчо Гавазов, че не си казахме красиви думи в последния му ден в учебно заведение, че говорехме отново за работа и професионални проекти! Но никой не допускаше, че толкоз скоро и бързо заболяването ще го отнеме от всички! От няколко дни се молехме и вярвахме в чудеса! Но през вчерашния ден се случи най-лошото!

Изказвам откровени съболезнования на прелестното му семейство и дано е Светлина на душата му в последния и път - душа на мирен и добър, спокоен и ухилен, грижлив и любящ брачен партньор, татко, сътрудник и другар! Душа на човек, предан на фамилията и специалността му! Човек отдал 25 години от живота си на учебното заведение ни!

Ще остане в сърцата ни вечно!
Поклон! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР