Още днес ще внесем проект на Решение за създаване на

...
Още днес ще внесем проект на Решение за създаване на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Днес внасяме проект на Решение за Комисията по ревизия


Още през днешния ден ще внесем план на Решение за основаване на Комисия по проверка та, която да ревизира ръководството на Бойко Борисов. Готови сме и с настояването за чуване на Бойко Борисов за Плана за възобновяване и резистентност на следващия ден. Готови сме със законодателните оферти, които обещахме на българските жители.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова пред медиите през днешния ден, преди началото на първото пленарно съвещание на 45-то Народно заседание.

Готови сме с ограниченията за незабавна финансова поддръжка от страната за дребните компаниите, самоосигуряващите се лица, семействата и пенсионери те. Ще настояваме всички дребни компании да могат да получат по четири междинни работни заплати, което е една депутатска заплата и пенсионери те да са подкрепени до края на 2021 година с 50 лева към пенсиите, добави Манолова.

Искам да знам кой ще е срещу поддръжка за компаниите, пенсионери те, семействата и хората, останали без работа вследствие на пандемията, акцентира тя.
Манолова е безапелационна, че от " Изправи се! Мутри вън! " ще попречат държавно управление то на Борисов да отсрочи внасянето на Плана и да лиши българския народ от нужните средства в пандемия.  Става въпрос за милиардите от Европейския съюз, които би трябвало да стигнат до всяко българско домакинство и до всяка българска компания, съобщи тя.

Няма да подкрепим кабинет, препоръчан от ГЕРБ, без значение кой аватар на Бойко Борисов ще бъде препоръчан за министър председател. Никой от нас не е в българския парламент за постове и за позиции. Тук сме, с цел да защитим българските жители, дребните компании, ателиетата, самонаетите, превозвачите, туристическия отрасъл. Поели сме задължения и ще внесем законопроекти още през днешния ден, безапелационна бе Манолова

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР