Още 13 заложници, държани от радикалната групировка Хамас в Газа,

...
Още 13 заложници, държани от радикалната групировка Хамас в Газа,
Коментари Харесай

В третия ден от примирието: очаква се освобождаването на още 13 заложници

Още 13 заложници, държани от радикалната формация " Хамас " в Газа, ще бъдат освободени в третия ден от примирието, съобщи ДПА, като се базира на израелския новинарски уебсайт " Инет ", който цитира израелски представители.

" Хамас " показа на Израел лист с 13 заложници, които ще бъдат освободени през днешния ден, заяви израелският източник и добави, че в групата има и няколко американски жители, осведоми Българска телеграфна агенция.

Снощи на независимост бе пусната втора група заложници, която се състоеше от 17 души, а в подмяна Израел освободи 39 палестински пандизчии.

Канцеларията на израелския министър председател Бенямин Нетаняху сподели рано тази заран, че е получила лист с имената на заложниците, които ще бъдат пуснати на независимост през днешния ден, само че нямаше информация какъв брой е техният брой. " Инет " заяви, че този път заложниците, които са родственици, няма да бъдат разделяни, както бе в тази ситуация на втората група. 

Около 200 от заложниците към момента остават в плен на " Хамас " в Газа, откакто бяха отвлечени по време на нападението на радикалната формация против Израел на 7 октомври. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР