Осемкратният олимпийски шампион и световен рекордьор в спринта на 100

...
Осемкратният олимпийски шампион и световен рекордьор в спринта на 100
Коментари Харесай

Болт: Имам много оферти, ще реша до края на месеца

Осемкратният олимпийски първенец и международен рекордьор в спринта на 100 и 200 метра Юсейн Болт разкри, че до края на този месец ще реши дали ще се причисли към някой футболен тим, или ще се откаже от желанието си за кариера в този спорт. Както е известно, до неотдавна той караше проби в австралийския Сентрал Коуст Маринърс, само че двете страни не се схванаха за контракт и по този начин ямаецът напусна отбора.

“Със Сентрал Коуст не можахме да се разберем за контракт, тъй че завърших с тях, само че имам доста предложения от други клубове. Сега просто мислим какво да създадем. Ще решим преди края на ноември дали ще се причисля към различен тим, или ще се откажа”, съобщи Болт.
Usain Bolt says a decision on his football career will be made by the end of the month...

What will it be? pic.twitter.com/w2ga6pjSSx
— Goal (@goal) November 15, 2018 Междувременно той показа пред “Скай спортс”, че Пол Погба от Манчестър Юнайтед и Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити го поддържат в това начинание. “Говорих с Погба и Стърлинг и те са доста радостни да ме видят, че се пробвам, споделят ми: “хайде, ти можеш”. Те ме поддържат, тъй че няма да се безпокоя от нещата, които някакви елементарни играчи споделят за мен, тъй като има топ играчи, които знаят, че това е фантазия и какво желая да направя. Това не е поради парите. Това е фантазия и аз желая да се опитам и да видя какъв брой добър мога да бъда”, разяснява някогашният спринтьор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР