Осемгодишното момче, което беше ударено от мълния на бургаския плаж

...
Осемгодишното момче, което беше ударено от мълния на бургаския плаж
Коментари Харесай

8-годишното момче, ударено от мълния на бургаския плаж, е изписано от болницата

Осемгодишното момче, което беше ударено от гръмотевица на бургаския плаж на 20 юли, е наред изписано от УМБАЛ-Бургас, оповестиха от болничното заведение.

За сполучливото му възобновяване имат заслуга голям брой екипи и звена в лечебното заведение, които направиха нужното то към този момент да си е вкъщи - Многопрофилното незабавно поделение, Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване, Първо хирургично поделение, Отделението по образна диагностика, лабораториите, показаха от пресцентъра на УМБАЛ. 

 

В следобедните часове на 20 юли бе получен сигнал за случай на плажа в региона на Морската градина. Там осемгодишното момче е било на разходка дружно със сестра си и родителите им. Те са потърсили заслон до непосредствен ресторант, само че преди да стигнат до него, гръмотевица е поразила момчето, напомня Българска телеграфна агенция. Първите дни детето беше в сериозно положение. То беше в медикаментозна кома и на апаратна вентилация. В деня на случая момчето е било докарано от родителите си в болничното заведение в положение на клинична гибел, без витални индикатори, без пулс, без дишане. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР