Осемгодишно момче, за което се смяташе, че е починало от

...
Осемгодишно момче, за което се смяташе, че е починало от
Коментари Харесай

Момче, 8, почина от предозиране с фентанил, а не от алергична реакция към ягоди, както се съобщава, че лекарствата са намерени в дома

Осемгодишно момче, за което се смяташе, че е умряло от незнайна алергична реакция към ягоди, в действителност умря от фентанил свръхдоза, разкриха откривателите.

Три Харис, възпитаник от началното учебно заведение в Кентъки, умря предишния месец. Първоначално се смяташе, че е умрял от незнайна до момента алергична реакция, откакто е ял ягода на учебна акция за набиране на средства.

Ученикът от втори клас фактически е умрял от „ интоксикация с фентанил “ предишния месец, потвърдиха публични лица. Това идва откакто неговият 33-годишен втори татко Антонио Персон беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Откриха одеялото на изчезналото дете седмици след изгубването му, когато е изпратено за „ дисциплиниране “

Пърсън и Трей са живели в един и същи парцел по време на гибелта на дребното момче. Установено е, че Персон има опиати в дома, съгласно полицейски отчет на Медисънвил. Не е известно по какъв начин се е озовал с опиатите в тялото си.

„ Потвърдено е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР