Осемгодишният Георги от Бургас, който беше ударен от мълния в

...
Осемгодишният Георги от Бургас, който беше ударен от мълния в
Коментари Харесай

Удареното от мълния дете се завърна на футболния терен

Осемгодишният Георги от Бургас, който беше ударен от гръмотевица в Морската градина и избавен от лекарите, стана огромната изненада на футболния дуел " Черноморец " Бургас - " Спартак " Варна.

Той излезе на стадион " Лазур " дружно със своята сестричка, а основният арбитър ги заведе в центъра на терена, където дребният Гого даде символичният първи начален удар на мача, предаде NOVA.

Той бе посрещнат с бурни аплодисменти от почитателите по трибуните, а измежду аплодиращите го беше и Димитър Бербатов, пристигнал да гледа мача в Бургас.  

Осемгодишното момче, което беше ударено от гръмотевица на бургаския плаж, бе наред изписано от университетската болница в града при започване на август. Още тогава той показа пред публицистите, че няма самообладание да играе футбол.

Инцидентът с Георги стана на 20 юли в региона на Морската градина. Там детето е било на разходка дружно със сестра си и родителите им. Те са потърсили заслон до непосредствен ресторант, само че преди да стигнат до него, гръмотевица е поразила момчето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР