Осем привърженици на футболен клуб Ботев Пловдив са били задържани

...
Осем привърженици на футболен клуб Ботев Пловдив са били задържани
Коментари Харесай

8 ботевисти са арестувани за екшъна с шофьорката, освен бита жената е и с открадната чанта

Осем последователи на футболен клуб Ботев Пловдив са били арестувани в полицията за присъединяване в хулиганска демонстрация в събота в регионалния град. Припомняме, че по обяд чиновниците на реда реагираха на голям брой сигнали, подадени на тел. 112 за конфликтна обстановка на бул. " Свобода “.

Граждани станали очевидци по какъв начин няколко  мъже извеждат принудително от автомобила им лидерката и спътника й и им нанасят побой. Насочените неотложно натам  екипи на Второ районно управление (на МВР), отдел " Криминална полиция “ и бранш " Специализирани полицейски сили “ са подхванали нужните дейности за обезпечаване на публичния ред и изясняване на всички условия към случилото се. На мъжа и дамата е оказана здравна помощ на място.

Установено е, че те са нападнати от част от голям брой футболни почитатели, които се били събрали в близко заведение. Във Второ районно управление (на МВР) са отведени общо 25 мъже  на възраст сред 19 и 43 години, от които седем са оставени в полицейския арест като съпричастни към осъществената хулиганска демонстрация.

Със същата мярка е и техен 50-годишен престъпно проявен и осъждан съмишленик, който по време на случката отмъкнал от колата дамската чанта на шофьорката. Продължава работата за определяне самоличността и на причинителя на увреждането на колата, която е със счупено стъкло и спукани гуми. За формираното досъдебно произвеждане е известена районната прокуратура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР