Осем педагогически специалисти от СУ Георги Измирлиев в Горна Оряховица

...
Осем педагогически специалисти от СУ Георги Измирлиев в Горна Оряховица
Коментари Харесай

Педагози от Горна Оряховица обмениха опит във Флоренция, Барселона и Дъблин

Осем педагогичен експерти от СУ ”Георги Измирлиев ” в Горна Оряховица организираха през август обмениха опит с сътрудници във Флоренция, Барселона и Дъблин. Учителите са се обучавали по тематики: „ Креативност, иновация, мотивация и нови обучителни способи ”, „ Нови способи за решение на спорове, тактики за мотивация и взаимна работа ”, „ Социалните медии и уеб решения за класната стая ”, „ Използване на таблети и смарт телефони като учебен инструмент ”.

Проведените образования съставляват една съвременна стратегия за реализиране на европейско качество и високи стандарти в образователно-възпитателната работа на учителите.

„В идната образователна година Петя Минкова, Росица Рачева, Елица Билева, Даниела Данкова, Аспарух Костов, Румяна Димитрова, Виолета Кожухарова, Полина Йорданова ще разпространят добития опит и ще интегрират съвременни просветителни действия измежду педагогическата гилдия от учебното заведение и района, локалната общност, ще проведат поредност от открити практики, с които ще показват всички действия и добити умения по време на обученията“, обясниха от управлението на школото.

Педагозите са натрупали опит в потреблението на просветителни платформи, онлайн платформи за връзка, виртуална, безвредна класна стая и нейното ръководство, потребление на Еdmodo, Lyrics training, Readtheory, See Saw, Grid diary, Onenote, Trello за основаване на интерактивни задания, проби, просветителни игри.

„Тези сътрудници имат доста положителни знания в потреблението на Гещалд терапия, справяне с спорове, добра екипна работа и връзка.Участниците в образованията са обменили практики с педагози от Италия, Испания, Ирландия, Унгария, Словения, Полша, Хърватия, Естония, Кипър и Йордания“, допълниха от горнооряховското учебно заведение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР