Ортопедът Панче Димитриев, известен с екстравагантния си стил на обличане,

...
Ортопедът Панче Димитриев, известен с екстравагантния си стил на обличане,
Коментари Харесай

Бг лекар-инфлуенсър стана сензация в тузарския Миконос с кимоната си

Ортопедът Панче Димитриев, прочут с екстравагантния си жанр на обличане, не остана неусетен на гръцкия остров Миконос. 

Преди Невена Вранчева да ви опише за реакциите, които той е провокирал у туристите с аутфита си, питаме пловдивския доктор за обстановката на острова, поради пандемията COVID-19.

Пред сътрудниците от trafficnews.bg Панче Димитриев споделя, че всички на Миконос са доста готови и не е видял нито един човек от личния състав, на което и да е заведение, без маска.  

" Всички противоепидемични ограничения се съблюдават на най-много, а заведенията работят в действителност на 50% претовареност. Впечатление ми направи, че шефовете и хостесите непрекъснато следят да не се смесват разнообразни компании, както и да не става скупчване на доста хора един в различен, което е нещо наистина доста мъчно за перлата на Егейско море, поради огромния поток от туристи. " - споделя ортопед-травматологът. 



Модният гуру от Пловдив споделя още, че стерилизация се прави след всеки един клиент, а в най-елитните заведения и бийч клубове резервациите се вършат онлайн, като с изключение на името се изисква и телефонен номер, както и номер на кредитна карта, с цел да се знае кой къде се намира и това се следи извънредно прецизно. 

" Евала им споделям! " - по този начин Панче Димитриев дефинира усещанията си от 10-дневния престой на остров Миконос. Причина за това обаче е освен строгата организация, поради пандемията, а и вниманието, което се отделя на инфлуенсърите.



" Остров Миконос приветства инфлуенсърите. Аз също получих похвали, по отношение на начин на живот профила си в Инстаграм. Надявам се българските хотелиери също да намерят метод да притеглят световноизвестни персони у нас, които да се отбелязват от обекти по летните и зимни курорти, да пускат сторита, да ги отбелязват... това е най-хубавата реклама, която е печеливш метод за привличане на туристи и се популяризира скорострелно по целия свят чрез обществените мрежи. " - безапелационен е хирургът от Пловдив. 



Погледите на огромна част от стилните ентусиасти били привлечени от всичките аутфити на пловдивчанина, който даже получил предложение от няколко души за съзместен бизнес - общ фешън бранд, който да се продава в чужбина.

Запазена марка на доктор Панче Димитриев са кимоната, комплектите и сетовете с идентична шарка, които са по негов дизайн и се създават по поръчка особено за него. Интересът бил изключително огромен точно към тях.

В визиите на Запада Япония е облечена в кимоно. Днес то има статус на знак, а от 20-те години на ХХ в. западняшката мода от време на време се заиграва с десена и кройката му. Приемаме го като церемониална дреха, само че в действителност през по-голямата част от историята то е било обичайна дреха за съвсем всички в Страната на изгряващото слънце. 



 

" Срещнах доста известни персони, които ме видяха по заведенията и ме тагнаха в техни сторита, поради открояващия ми се стайлинг. Запознах се и с редица инфлуенсъри и звезди, измежду които Хофит Голан и Мая Малнар, които имат съвсем 2 млн. почитатели, с приятелят на холивудската актриса Линдзи Лоън, който е водещ на МТВ шоу и други.



Едно от най-известните заведения на острова - Principote, пък постави мен и Алисия на страницата си като инфлуенсъри, за което съм доста благополучен. " - завършва Панче Димитриев. 





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР