Оригинален, проницателен и мотивиращ! Ема води сутрешния блок в популярно

...
Оригинален, проницателен и мотивиращ! Ема води сутрешния блок в популярно
Коментари Харесай

Не чакай да отминат бурите, научи се да танцуваш в дъжда

Оригинален, остроумен и мотивиращ!
Ема води утринния блок в известно парижко радио и слага работата в центъра на живота си. Неусетно тя е поела доста отговорности и се е трансформирала в съществена движеща мощ на медията, само че по този начин и не получава мечтаното самопризнание, а заплащането ѝ си остава минимално.
След изявление, което взема от фамозен публицист, Ема ненадейно и за самата себе си взема решение да се включи в неговия план. Условието е да следва няколко елементарни стъпки, а задачата – да премисли живота и целите си.
Постепенно Ема стартира да построява убеденост в личните си сили, да се среща с забавни хора и да вижда позитивното към себе си. Но може ли да се осмели и да направи крачка към новите хоризонти, които се откриват пред нея…
Вероник Масиежак има дълготраен опит в областта на публицистиката като телевизионна и радио водеща, а образованието и пристрастеността й са свързани с логиката на психиката. От години организира сполучливи семинари и оказва помощ на хората да открият пътя към себе си.
Като майка на три деца Вероник Масиежак се посвещава и на дейна активност в региона на детското образование посредством методите на позитивното родителство, ненасилственото другарство и други Организира курсове и ателиета, отдадени на тези настоящи практики, авторка е на няколко известни книги на тематика детско образование и е създателка на уеб страницата " Позитивна майка ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР