Организират благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на

...
Организират благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на
Коментари Харесай

Огранизират концерт и благотворителен базар в помощ на малкия Мерт от Браниполе

Организират благотворителен концерт за набиране на средства за лекуване на дребния Мерт от пловдивското село Браниполе. Детето е с диагноза спастична церебрална парализа на долни крака и се нуждае от средства за лекуването си.
Прочетете още
Инициативата под наслов „ Да погнем на Мерт " ще се организира на 3 ноември /четвъртък/ в 18:30 часа. Стойността на билета за концерта ще бъде 10лв., като средствата ще бъдат прибавени към тези за лекуването на Мерт.

Част от самодейността става и артистът Стефан Илчев. Заедно с Елица, Квартет Note, Танцов състав Станимака, Денс групировка “Косара ”, Невена Момнева, Ансамбъл Еподай– Веселин Козарев, Детска градина „ Мая “ – Пловдив, Аглея Канева и Александър Вичев, Съни и Тодор Бакърджиев (Тромпет), Александър Маринов (Акордеон ), Севджан Рамадан, Музейна Музикална Школа ще се погрижат за настроението на присъстващите.  

Ще бъде проведен и благотворителен базар на предмети направени от деца, учители и родители от детска градина „ Дружба “ – Асеновград. Събитието ще се организира в ресторант „ Сани “.



Припомняме, че сумата нужна за лекуване на Мерт в Турция е 14,950€ и е непостижима за околните му. 

Всеки, който има предпочитание и опция, може да подари средства посредством:

Дарителска сметка в „ Първа Инвестиционна Банка “ АД:

BG53FINV91501317634368

Титуляр на сметката: Майка – Шениз Хакъ Хасанова
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР