Организираните привърженици на ЦСКА - София от сектор “Г излязоха

...
Организираните привърженици на ЦСКА - София от сектор “Г излязоха
Коментари Харесай

Сектор Г излезе с официална позиция след наказанията, наложени от БФС

Организираните последователи на ЦСКА - София от бранш “Г ” излязоха с публична позиция след мача с Лудогорец. Припомняме, че “орлите ” надделяха като посетители “червените ” и се качиха на първото място в класирането, а най-дискутираната обстановка бе, когато играта бе спряна за към 20 минути поради замерването на Кирил Десподов с предмети от публиката. В последна сметка ЦСКА - София бе осъден с 15 300 лв. санкция и отнемане от фенове за 2 срещи. След излезлите санкции и “червените ”, и Лудогорец излязоха с позиции на своите уеб сайтове, а в този момент това вършат и от Сектор “Г ”.
 ЦСКА - София ще апелира наказването от два мача без аудитория ЦСКА - София ще апелира наказването от два мача без аудитория
Ето какво пишат във “Фейсбук ” страницата си “Трибуна Сектор Г ”:

23.11.2002. Луиш Фиго се насочва към флагчето за осъществяване на корнери на " Ноу Камп ". Към португалеца политат бутилки, телефони и даже свинска глава, която пада настрана от него. Това е едно от най-ожесточените съперничества в света, а предателите са ненавиждани вечно и амнистия няма. 

30.04.2023. Кирил Десподов се насочва към флагчето за корнери в нашия храм. Към него политат няколко бутилки и стотинки. Съдията стопира мача за 15 минути, а след края му БФС ни санкционира с 2 домашен мача без аудитория. Но какво е равнището на Ла Лига и Ел Класико и къде се намира нашият футбол... Очевидно способените органи са " по-католици и от Папата ", само че що се касае единствено един тим и неговите стремежи и искания. 

Да си напомним и още малко обстоятелства. През септември предходната година в дербито тези хвърлиха бомбичка, която нарани нашия физиотерапевт Иван Христов. Първоначалното наказване от мач пред празни трибуни е променено и в последна сметка бранш " А " на Кабриото остава отчасти затворен. Причината - Иван не е показал здравно уверение и по отношение на правилника на БФС, казусът се третира " без последици ". В този ред на мисли бихме желали да попитаме къде е здравното уверение на лицето Кирил Десподов и дали въпреки всичко необятната общност би могла да се запознае с него? Не за друго, а от угриженост за явно разтърсеното здраве на господина. А и от любознание дали БФС още веднъж ще погази личните си правилници в името на един неестествен план. 

Бихме желали да обърнем внимание и на словоизлиянията на отборчето от Делиормана през вчерашния ден. Не сме сюрпризирани от тяхната безочливост, защото тези неуважаеми господа за последните 12 година не се посвениха да потъпчат всичко и всички с великодушната помощ на тежките им лобита в съдийска комисия, БФС и страната. И доколкото виждаме, не считат да стопират скоро със своеволията. 
 Лудогорец осъди дейностите на Лудогорец осъди дейностите на " алените " почитатели: Човешкият живот е най-висшата полезност и би трябвало да го пазим
Неуважаеми господа, говорите за живота и здравето на футболисти, длъжностни лица и гости, само че това не попречи на наетите от вас мутри да бият с тръби на 23.05.2012. Не сме не запомнили и няма да забравим, лицемери! Говорите за бомбички, а де факто на мача в неделя не бе използвана нито една. Говорите за европейско държание - кой изпочупи съблекалнята за посетители на Армията след срещата и уринира на пода? Не ви ли е позор, най-малко малко? Споменавате огромните шампионати - прочетете, апелирам, още веднъж първия абзац. Влизали сте през товарния вход? Благодарете се на който и Господ тъкмо да се молите, че към момента успявате да влизате даже и оттова след всичките години на погазване, мизерии и футболен терор, на които подлагате българския футбол в името на болните упоритости и комплексарщината на един зализан " предприемач ". Демагогията ви е евтина, а зад фасадата на подправения ви морал вони на корупция и каптагон. И доста ви боли от обстоятелството, че и 100 трофеи да спечелите по " оня " метод, в никакъв случай няма да притежавате такова море от правилни и обичащи с цялото си сърце хора, подготвени да застанат зад вас с мозъците и телата си. Презираме ви от цялото си сърце и по този начин ще бъде до момента в който свят светува! 

А в този момент се обръщаме непосредствено към БФС и виновните фактори с зов (все още) да премислят решението си и смешното наказване от два мача без аудитория да бъде анулирано. В противоположен случай ще ни принудят да гледаме мачовете по един или различен метод където и както сметнем за добре.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР