Организираните фенове на Левски от Сектор Б подкрепиха привържениците на

...
Организираните фенове на Левски от Сектор Б подкрепиха привържениците на
Коментари Харесай

Сектор Б и Сектор Г се защитиха взаимно след обвиненята от СДВР

Организираните почитатели на Левски от " Сектор Б " поддържаха последователите на ЦСКА и отхвърлиха изказванията на полицията и на Столична дирекция на вътрешните работи. Органите на реда обявиха през вчерашния ден, че до ексцесиите в центъра на София се е стигнало, откакто е зародил пердах сред разнообразни агитки на митинга.

" Пак ли футболните последователи ще са отговорни за всичко, а несъответстващите БФС, Министерство на вътрешните работи и всякакви политици ще са ни лук яли, ни лук мирисали? ", гласи постът в формалната Facebook страница на " Сектор Б ".

По-рано от " Трибуна Сектор Г " също излязоха със изказване във връзка вчерашния митинг.

" Армейци,

Бихме желали да заявим, че изтеклата от страна на Столична дирекция на вътрешните работи информация за конфликти сред две агитки на митинга нощес изрично не дава отговор на истината - напрежение сред нас и останалите не е имало.

От сутринта комфортната за всички версия е необятно стартирана в добре познатите ни послушни " медии ", гарнирана с лъхащи на подправен възторг и драматизъм конференции.

Не за първи път виждаме сходен опит за измама и преекспониране на събитията от страна на Министерство на вътрешните работи, само че даже и те не могат да скрият грозната истина, прозираща от стотиците клипове и фотоси в обществените мрежи - десетки пребити почтени хора в резултат на следващия полицейски произвол.

На тяхна страна е правото, само че наша страна - правдата ", гласи известието на " Трибуна Сектор Г ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР