Избра се абсолютно незаконна комисия, която заменя други органи. Това

...
Избра се абсолютно незаконна комисия, която заменя други органи. Това
Коментари Харесай

Пеевски за анкетната комисия: Какво точно ще разследва, има си прокуратура

Избра се безусловно противозаконна комисия, която заменя други органи. Това сподели ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание във връзка основаната краткотрайна комисия, обвързвана с полицейското принуждение на митинга против Българския футболен съюз на 16 октомври.

" Разследване на какво – хората си свършиха работата и овладяха оптимално бързо този колосален вандализъм, който се случи в София ", разяснява Пеевски и попита какво ще прави тази комисия, като за следствие има прокуратура и инспекторат.

" Съгласно кой закон Народното събрание има право да проверява ", попита депутатът и добави, че каквото и да откри Народното събрание, отново ще го изпрати на прокуратурата.

" Подкрепихме комисията да има ръководител, тъй като се видя, че без Движение за права и свободи не може да има и ръководител тази комисия ", съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Пеевски добави, че с гласовете на партията за ръководител е определен Атанас Атанасов от „ Продължаваме промяната – Демократична България “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР