Организирането на работния ден може да бъде кошмар, особено ако

...
Организирането на работния ден може да бъде кошмар, особено ако
Коментари Харесай

Съвети за това как да имаме по-продуктивен работен ден

Организирането на работния ден може да бъде призрачен сън, изключително в случай че имаме доста задания, които би трябвало да вършим, както постоянно се случва. Можем ли да свършим необикновено количество работа за 8 астрономически часа? Да, в случай че плануваме вярно деня си, тъй че да вземем максимума от своята работливост. Вижте по какъв начин да организирате деня си, тъй че да бъдете първенци по работливост. 

1) Започнете със дилемите, които изискват креативност и креативно мислене
 Ако извършите това на първия си работен ден, ще ви уволнят Ако извършите това на първия си работен ден, ще ви уволнят
Мисълта за първия работен ден разсънва у всеки известно безпокойствие и неспокойствие. Нормално е да сме нервни и все пак не трябва да се д...

На първо място би трябвало да започнете с всички задания, които изискват от вас да имате пресен взор над нещата. Може да е основаването на рекламен текст, инспекция на доклад или нещо друго значимо, което да изисква цялото ви внимание. Правете ги в тези часове на деня, в който мозъкът ви към момента не е изтощен и имате опция да вложите креативна мисъл. Препоръчително е не повече от 3-4 часа от деня ви да отива в такава работа. След това може да не я вършите качествено и да допуснете неточности. 

2) Направете креативна пауза със срещи 

След това можем да минем на работните срещи. Нагласете всички срещи, които имате, за обяд или ранен следобяд. Това е най-хубавото време за осъществяване на бизнес срещи - онлайн и онлайн. Не ви съветваме да отделяте време след 16:00 за диалози. Ще бъдете прекомерно изтощени и може да загубите фокус. 

3) Прехвърлете " роботските задания "  
 Какво в действителност се случи с 6-часовия работен ден в Швеция? Какво в действителност се случи с 6-часовия работен ден в Швеция?
Швеция организира опит с 6-часов работен ден, при който чиновниците работят по-малко, само че с цялостна заплата. 2-годишният тестов интервал...

От 16:00 до края на работния ден може да прехвърлите някакви задания, които са свързани със събиране на данни, писане на мейли или различен вид машинална работа, за която не се желае да влагате огромна мисъл. Това е идеалното време за изпращане на предложения (с алтернатива за закъсняло изпращане, схваща се). Тук не ви би трябвало креативна сила, а и ще пристигна като добра отмора след всички срещи, които сте създали.

4) 30 " креативен " минути 

В края на работния ден си отделете половин час, с цел да прехвърлите деня си и да помислите по какъв начин процесите са можели да бъдат направени по-добре. Просто стойте и се фокусирайте върху нещо на работа, което бихте желали да подобрите. Тези вълшебни 30 минути време, което отделяте в централизация и размишления могат да бъдат мотив за основаването на страхотни хрумвания. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР