Организацията на работа на „Пътната полиция” в момента е в

...
Организацията на работа на „Пътната полиция” в момента е в
Коментари Харесай

Тенев: През последните 10 месеца в МВР бяха назначени некомпетентни хора

Организацията на работа на „ Пътната полиция” сега е в доста неприятно положение. Поради неприятната кадрова политика на някогашния министър на вътрешните работи – Иван Демерджиев, през последните 10 месеца на избрани постове в системата на Министерство на вътрешните работи бяха назначени некомпетентни хора.

Това съобщи пред Нова телевизия някогашният началник на отдел „ Пътна полиция” в Столична дирекция на вътрешните работи Тенчо Тенев.

„ До момента в София има с 10 убити и с 40-50 повече ранени в съпоставяне със същия интервал предходната година. На кой ще тежат на съвестта тези жертви? На някогашния вътрешен министър или на управлението на Министерство на вътрешните работи? Имаше предложение за увеличение състава на „ Пътна полиция”, което беше спряно от Демерждиев. Трябваше да има с 30 служителя на реда повече в КАТ. Надявам се новият министър бързо да вземе мерки”, изрази вяра някогашният шеф на отдел „ Пътна полиция” в Столична дирекция на вътрешните работи.

Тенев разяснява и случая от тунела в софийския квартал „ Люлин “, където мъж стреля с оръжие от автомобила си:

„ Нямам думи. Да излезеш от колата и да стреляш с газово оръжие е цялостна тъпота. Това е причина за тежка злополука. Ако водачът натисне внезапно спирачките, това момче ще изскочи от автомобила и ще падне на пътното платно”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР