Организацията на движението в Пловдив не спира да изумява с

...
Организацията на движението в Пловдив не спира да изумява с
Коментари Харесай

Абсурдите на Пловдив: Опасни знаци шашнаха шофьорите в Кючука, започнаха и катастрофи

Организацията на придвижването в Пловдив не стопира да изумява с нови и нови парадокси на които се натъкваме с всеки минал ден. За поредна обстановка с нелогични и безсмислено сложени знаци алармира четец на TrafficNews , живеещ в Кючук Париж.
Прочетете още
Мястото е краят на бул. „ Македония ”, в непосредствена непосредственост до Първо РПУ и редица супермаркети и търговски обекти. Присъединяването на дребна междублокова улица и сливането и с бул. „ Македония ” сътвори същински безпорядък за придвижването и шашна водачите в региона.

Уличката, която също се споделя „ Македония ”, досега нямаше изход към бул. „ Македония ”, само че към този момент е присъединена и то като „ път с преимущество ”. Съответно за движещите се напряко по бул. „ Македония ” към този момент има знак „ STOP ”. Абсурдното в тази ситуация е, че целият трафик от булеварда е насочен в посока комерсиалните обекти, а влизането към тях към този момент би трябвало да стане след пропускане на движещите се от дребната ул. „ Македония ” към бул. „ Македония ”.

До момента на въпросното Т-образно кръстовище знаците бяха обърнати. Бул. „ Македония ” беше с преимущество, а на дребната уличка имаше знак „ STOP ”. Това в допълнение обърква водачите и новата организация основава предпоставки за ПТП.

„ Вече има и произшествия на въпросното кръстовище след поставените знаци ”, описа още читателят на медията ни.

Кръстовището след новата организация:



Междублоковата уличка преди присъединението ѝ:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР