Организационният секретар на БСП Кирил Добрев заяви, че омбудсманът Мая

...
Организационният секретар на БСП Кирил Добрев заяви, че омбудсманът Мая
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Мая Манолова е фаворитката ми за кмет на София

Организационният секретар на Българска социалистическа партия Кирил Добрев съобщи, че омбудсманът Мая Манолова влиза в сметките за кандидат-кмет на София и призна, че е негова любимка.
Добрев уточни, че намаляването на партийната дотация преди изборите е било удар върху опозицията. „ Искат да ни слагат на колене, да се предадем. Опцията, която ни дават е да взимаме пари от бизнеса или да се продадем – изборът ще го чуете през днешния ден на поляната. Българска социалистическа партия е в положение да направи мощни избори и без пари”, уточни Добрев.

Днес левицата отбелязва 128 години проведено социалистическо придвижване. Празненствата започнаха още през вчерашния ден, в Габрово партията се събра на пленум в Габрово, с цел да одобряват платформата за локалните избори. „ Посланията са, че общината не е компания, а домът, където живеем. Ние предлагаме мощна платформа, която ще бъде създадена за всяка община поотделно. Работим още по нея, имаше и нови предложения”, сподели още Добрев.

По думите му, левицата предлага безвъзмездни детски градини и обществени грижи. Добрев добави, че на тези избори Българска социалистическа партия ще извади ново потомство политици. „ Хора сред 35 и 50 години, хора, които успяхме да подготвим и считам, че те имат бъдеще в политиката. В Българска социалистическа партия има процедури, които би трябвало да минат, само че част от тях вие ги знаете. Нина Ставрева в Каварна, например”, съобщи организационният секретар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР