Организаторката на конкурси за красота Анита Мейзер пропусня да проследи

...
Организаторката на конкурси за красота Анита Мейзер пропусня да проследи
Коментари Харесай

Анита Мейзер АУТ от конкурса „Мис Вселена“

Организаторката на състезания за хубост Анита Мейзер пропусня да наблюдава онлайн „ Мис Вселена “! „ Черната вдовица “, както с известна силиконовата миска, остава навън от залата на Фестивала поради болестта и скъпите билети, оплаква се самага тя в обществените мрежи.

„ Не можах да виждам „ Мис Юнивърс 2021 “ онлайн, тъй като желаеха Коронавирус тест, билети на черно по $1000 и така нататък “, жалва се Мейзер. Церемонията се организира в „ Семиноул Хард Рок Хотел и Казино “ в Холивуд, Флорида. Анита не влиза в залата, само че стига до фоайето на хотела, откъдето си пуска фотоси.

„ Не съумях да се срещна персонално с Радинела Чушева (представителката на България в състезанието бел. авт.), която се покри, само че си прекарах великолепно с други приятелки и Мисис България Свят 2016 Десислава Крайчева, с която се снимаха доста почитатели и получи безчет похвали какъв брой е красива “, споделя Мейзер.

Докато се снима във фоайето, в залата журито избира 26-годишната мексиканка Андреа Меса. Закичилата се с корона хубавица е приключила софтуерно инженерство и става третата най-красива в света мексиканка. Анита Мейзер неотдавна афишира, че търси българки, които да вземат участие в американски състезания за хубост. Скандалната сексбомба извоюва позицията си на шеф с помощта на починалия Дейвид Мармел, който й делегира права да провежда състезанията с неговите марки.

Тя се завръща към работата cи в стилния бизнес, откакто излиза от Сливенския затвор. Там излежава присъда за ликвидиране по несъобразителност на брачна половинка си Николай Димов, както и за рушвет. Мейзер разбунва духовете с присъединяване си на „ Мисис Свят “ през 2014 година, когато показва България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР