организаторите на терористични акции против Русия и правят всичко необходимо,

...
организаторите на терористични акции против Русия и правят всичко необходимо,
Коментари Харесай

Русия проследила терора до Киев, а ФСБ знае организаторите поименно

уредниците на терористични акции срещу Русия и вършат всичко належащо, с цел да ги санкционират. Това е поръчката на шефа на ФСБ Александър Бортников от изявление за публистичното предаване на Павел Зарубин от през днешния ден, елементи от които се популяризират през целия ден по съветските организации.

" Има такива, които напуснаха и проведоха бойни елементи. Има такива, които. Всички правоохранителни органи и специфични служби се занимават интензивно с това. При това, (Владимир Путин, бел.ред.) - поименно . Ние знаем кой е уредникът на подготовката и осъществяването на терористични дейности на наша територия ", цитира държавната ТАСС думите на Бортников. Той акцентира, че ще бъде направено всичко належащо за залавянето и наказването на нарушителите.

По думите му сега се прави " огромен размер работа ". " Виждаме проблемите, които съществуват, поради събитията, които се случват в Украйна . Това не може да не ни тревожи ", сподели шефът на ФСБ.
 Путин стартира специфична интервенция -
Путин стартира специфична интервенция - " Украйна е отговорна "

Кремъл усеща опция в нещастието с терористичната офанзива в " Крокус Сити Хол "

На 19 март на съвещание на борда на ФСБ Путин инструктира спецслужбата да не не помни за предателите, направили закононарушения против Русия, да ги разпознава поименно и да ги санкционира без период на отминалост.

Днес бе оповестено и известие на съветското външно министерство , което също приказва по тематиката. Извършените следствени дейности от съветските способени органи демонстрират, че следите от последните терористични офанзиви водят към Украйна.
 Русия разкрила доказателства за украинска връзка в атентата край Москва
Русия разкрила доказателства за украинска връзка в атентата край Москва

Нападателите са получили обилни суми в брой и криптовалута от Киев

" Кървавият терористичен акт,  който шокира целия свят, не е първата терористична офанзива против нашата страна напоследък. Проведените от съветските способени органи следствени дейности демонстрират, че следите на тези закононарушения водят към Украйна . "

В изказването на Министерство на външните работи също по този начин се упорства " Украйна неотложно да спре да поддържа тероризма, да съобщи причинителите и да компенсира жертвите ". Според дипломатическото ведомство нарушаването на конвенциите за битка с тероризма ще докара до условие на отговорност от Киев.

" Борбата с интернационалния тероризъм е отговорност на всяка страна... Нарушаването от страна на Украйна на отговорности по антитерористични конвенции ще докара до нейната интернационална правна отговорност ", акцентират от ведомството.

От самото начало Москва съобщи, че макар че Киев отхвърли това, а отговорност за атентата пое . До този миг Москва не е показала никакви доказателства за изказванията си за връзка на терористите с Киев, а и отхвърли предложенията за интернационално подпомагане при следствието. 

Преди атентата Съединените щати обществено предизвестиха, че са получили разследваща информация за
 Bloomberg: Обкръжението на Путин не има вяра в присъединяване на Киев в нападението край Москва
Bloomberg: Обкръжението на Путин не има вяра в присъединяване на Киев в нападението край Москва

Мария Захарова назова публикацията " фалшификат "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР