Организаторите на Летните олимпийски игри в Токио обявиха, че ще

...
Организаторите на Летните олимпийски игри в Токио обявиха, че ще
Коментари Харесай

Променят начина на провеждане на олимпийските игри

Организаторите на Летните олимпийски игри в Токио оповестиха, че ще трансформират първичните проекти, с цел да опростят формата на осъществяване на Игрите през идващото лято.
Най-голямото спортно събитие в света беше отсрочено с година заради пандемията от ковид. След взаимното съвещание с представители на Международния олимпийски комитет (МОК) уредниците обявиха, че ще дадат приоритет на обезпечаването на безвредна и сигурна среда, като в това време сведат до най-малко оперативните разноски и броя на участниците, разнообразни от спортисти и фенове, съобщи БГНЕС.
" Ние потвърдихме политика, ориентирана към опростяване на формата на Игрите, с цел да се понижат разноските и да се предотврати евентуалното разпространяване на вируса ", обявиха от организационния комитет.
Планира се Игрите да се организират въз основата на 3 съществени правилото - обезпечаване на безвредна среда, понижаване на разноските и опростяване на формата на Игрите, с цел да се проведат надеждни и безвредни надпревари.
Според организация " Киодо " се възнамерява да се обмисли опцията за понижаване броя на феновете и участниците в Игрите. Според японския учредителен комитет, Игрите, отсрочени за идната година, би трябвало да се трансфорат в знак на световното единение и прераждане.
Олимпиадата трябваше да се организира от 24 юли до 9 август тази година, само че поради световната пандемия бе отсрочена за 23 юли - 8 август 2021-а.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР