Организаторите на двубоя между Левски и Милан - Моко Солюшън

...
Организаторите на двубоя между Левски и Милан - Моко Солюшън
Коментари Харесай

Организаторите на Левски - Милан са обнадеждени, че все пак събитието ще се състои

 Милан отряза Левски поради Реал Мадрид  Мачът Левски - Бока Хуниорс в чест на Гунди май ще се организира
Организаторите на дуела сред Левски и Милан - " Моко Солюшън " разгласиха публична позиция във връзка провалената среща в чест на 75-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов-Гунди. От компанията изясняват, че повода за пропадането на спектакъла е новото управление на " росонерите ".

Ето какво оповестиха от " Моко Солюшън ": 

" Поради независещи от нас аргументи, а точно промяната на собствеността в АК Милан, промяната на всички управителни длъжностни лица, както и промяната на спортно-техническото управление на клуба, бяхме известени, че се постанова незабавна смяна за осъществяване на уговореният сред трите страни футболен мач в чест на 75 години от рождението на Георги Аспарухов - Гунди.

АК Милан, базирайки се на действителен, подписан и спазен от страна на уредника (в наше лице) контракт сред нас като уредник и сдружението АК Милан, пое цялостната отговорност за координиране на нова дата в най-кратки периоди, съобразявайки се с програмата на ПФК Левски, както посредством формален имейл към уредника (в наше лице), по този начин и посредством изпращането на формален прес релийз от прес службата на АК Милан към всички Български медии, което прилагаме в копие.

Ние, като уредник на събитието, осъзнаваме отговорността, която носим, и имаме желанието да осъществяваме събитието и поетите от нас задължения в най-кратки периоди и в комфортна за ПФК Левски дата.

Ние, като уредник на събитието " 75 години Георги Аспарухов - Гунди ", носим цялостната морална и юридическа отговорност, както пред ПФК Левски, пред милионите последователи на клуба, по този начин и пред фамилията на Георги Аспарухов - Гунди. Оставаме с вярата, че ПФК Левски ще ни даде опцията да осъществяваме това паметно събитие в чест на синята легенда ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР