Организаторите на благотворителната инициатива на държавния глава „Българската Коледа” не

...
Организаторите на благотворителната инициатива на държавния глава „Българската Коледа” не
Коментари Харесай

Засякоха опит за измама с Българската Коледа

Организаторите на благотворителната самодейност на президента „ Българската Коледа” не са упълномощавали както физически, по този начин и юридически лица да реализират активност по набиране на нови лица на Кампанията.

Това се споделя в известие на прессекретариата на президента по отношение на постъпили в Администрацията на Президента на Република България сигнали за хипотетична лъжлива скица употребяваща името на „ Българската Коледа”.

„ Дейността на Рекламна кино къща „ Златен лъв “ ЕООД, която организира акция в обществените мрежи за набиране на нови лица за „ Българската Коледа “ е опит за корист и машинация с името на благотворителната самодейност.

Администрацията на президента се е обърнала към способените органи за предприемане на нужните дейности по случая, с оглед попречване и прекратяване както на злоупотреби, по този начин и уронване доверието в самодейността.

Молим жителите да бъдат внимателни и при приемане на сходно предложение да проявят предвидливост и навреме да осведомят съответните способени органи, с оглед попречване на измама”, се споделя в известието от прессекретариата на Румен Радев.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР