Организаторите, Интер Експо Център и Българска асоциация по водите, популяризират

...
Организаторите, Интер Експо Център и Българска асоциация по водите, популяризират
Коментари Харесай

Изложението „Вода София” ще се проведе за 12-и път от 27 до 29 март 2018 г.

Организаторите, Интер Експо Център и Българска асоциация по водите, разпространяват ролята на ревюто ВОДА СОФИЯ и съпъстващата конференция "Инвестиционни провокации пред водния бранш - новаторски решения и финансови тактики " в даването на услуги за експертите в търсене на информация, експертиза и нови технологии за водния отрасъл. Събитието е одобрена платформа за срещи на български и задгранични експерти, участващи в огромни структурни планове в страната.

Най-сериозен запас по програмен интервал 2014-2020 година на Оперативна стратегия "Околна среда " е концентриран във ВиК плановете, както съобщи ръководителят на програмата Цонка Дрянкова по време на Седмия спорен конгрес „ Строителството през 2018 година – вероятности и провокации “.

Общият бюджет, ориентиран към създаване на ВиК инфраструктура, е 2,3 милиарда лева, като досега за оповестени 11 процедури за обща стойност над 881 млн. лева

"Подходът в този програмен интервал е много по-различен. Това е обвързвано и с смяна в нормативната уредба, с консолидиране на ВиК операторите на районен принцип, както и с въвеждането на усъвършенствани бизнес модели във ВиК операторите, като нови бенефициенти по програмата ", изясни госпожа Дрянкова.

www.watersofia.com
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР