Организаторът на грандиозното шоу по смесени бойни изкуства в Арена

...
Организаторът на грандиозното шоу по смесени бойни изкуства в Арена
Коментари Харесай

Георги Анадолов: Когато имаме доказан спортист, който е поел по пътя на бойните спортове, е добре да го подкрепяме

Организаторът на грандиозното шоу по смесени бойни изкуства в " Арена Армеец " на 13 януари, от 18:00 часа, SFC 6 Sofia Warrior Honour - Георги Анадолов управлява специфичната конференция преди събитието.

Бизнесменът аргументира решението си да предложения Даниел Златков за дуел против Атанас Михайлов.

 Даниел Златков: Щеше ми се да имам по-корав противник, само че...
БГ Роналдо: Щеше ми се да имам по-корав противник, само че...

" Ако изгубя от Наско в събота, самочувствието ми и самият аз ще се срина "

" Животът е борба и тези момчета демонстрират дух, воля, неизменност и всичко, което се постанова, с цел да се бориш. Благодарение на вас, медиите, повече хора се допират до този спорт. Щастлив съм, че имам опция да покажа на българската сцена такова събитие.

Ще станем очевидци на грандиозно шоу, поисквам да няма травми и всеки да е удовлетворен от личното показване. Всички са с една мисъл - да завоюват, само че и загубите могат да покажат какъв брой си напреднал.

 SFC 6: Шест часа представление, незабравима страст и непредвидими конфликти
SFC 6: Шест часа представление, незабравима страст и непредвидими конфликти

Подчертано българско присъединяване в " Арена Армеец "

Пожелавам на Дани Златков да стигне някой ден равнището на момчетата, само че това няма да стане за три седмици или за няколко години. Момчетата тук са дебютанти в ММА, само че в обособените си спортове са достигнали величини. Не е реалистично да гледаме на Дани като на приключен войник, само че аз не желая да деградирам опциите на никого.

Когато зала " Арена Армеец " е цялостна и момчетата усетят атмосферата, когато повярват, че могат в този спорт да привлекат огромна аудитория и да й покажат същинските си благоприятни условия, тогава ще усетят наслада. Като уредник не желая да показвам пристрастия, само че се надявам всичките тези момчета да реализират нещо огромно. А когато го създадат пред повече хора, това значи, че доста повече деца ще влязат по залите и повече хора ще се занимават с това нещо.

 Даниел Златков катастрофира, без заплаха за живота е
БГ Роналдо катастрофира, без заплаха за живота е

Полицаите са съставили акт на виновника за верижния удар, не е някогашният футболист

Затова тъкмо се веселя, че дадох опцията на Даниел Златков и Атанас Михайлов да вземат участие, тъй като те ще покажат, че за малко време може да се направи добър дуел. Щастлив съм, че те вземат участие на карта с огромни имена, като някои са по-големи в чужбина, в сравнение с в България. Няма потребност да изяснявам на никого за какво тези момчета са в тези бойни карти.

Връщам се на шоу детайла - когато имаме известен човек, който е потвърдено име в спорта, той желае да покаже воля и решителност да се развива с бойния спорт и ние би трябвало да го поддържаме. Интересът към него ще рефлектира на момчетата, които дълго време са били по залите - това е цялата концепция и съм благополучен, че създадохме подобен възторг ", сподели Георги Анадолов.

 Снимка 327603
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР