Органите на реда в Terrebonne и училищните служители разследват сбиване в автобус, заснето на видео

...
Трима ученици са участвали в сбиване в училищен автобус на
Коментари Харесай

Трима ученици са участвали в сбиване в училищен автобус на Terrebonne Parish на път за вкъщи от училище в сряда, съобщи шерифската служба.

Началникът Bubba Orgeron каза, че докато шофьорът на автобуса спира, за да пусне ученици от автобуса, един ученик от Houma Junior High School и двама ученици от Terrebonne High School са се сбили, което е заснето на видео от ученици и разпространено в социалните медии.< /p>

Поради възрастта на учениците нито училищният район, нито органите на реда могат да ги идентифицират. Както училищните служители, така и органите на реда разследват сбиването.

Длъжностните лица от всяко замесено училище ще вземат решение за наказания, ако има такива, в резултат на констатациите от текущото разследване. Според Оржерон те варират от едно- до 10-дневно отстраняване от автобус и/или училище до евентуално изключване.

Според говорител на шерифската служба на енорията Теребон инцидентът е станал около 15:00 часа. 9 август на спирка в източната част на Houma. Службата на шерифа активно разследва инцидента и не може да коментира повече.

Orgeron каза, че училищната политика е, че ако възникне сбиване в автобус, шофьорът трябва да дръпне превозното средство върху безопасно рамо, свържете се правоохранителните органи и след това да направят всичко възможно, за да прекратят битката безопасно.

„Така нещо се случи вчера, тя случайно беше на спирка“, каза той. „И тогава ченгетата се присъединиха към нея в автобуса след това.“

Училищният район наскоро обяви промени в автобусните маршрути. Според Оргерон тези две училища не са били обединени наскоро и са били заедно преди това. По време на последното заседание на училищния съвет той обяви нови камери за сигурност, които администрацията може да използва, за да гледа в реално време.

Още: Луизианските скариди, законодателите се обединяват, за да защитят вътрешния риболов през сезона започва

Още: Теребон, районите Лафорс продължават възстановяването с началото на учебните години

Той обясни, че заснетите кадри от събитието помагат в разследването, но никой не го гледаше, докато битката се развиваше.

"Ние не гледаме на живо", каза той. „Това не е като банка от камери, където имаме някой, определен да ги наблюдава всички. Това е само при необходимост, например ако има предварително определена загриженост.“

Тази статия първоначално се появи на The Courier: Terrebonne law правоприлагане, училищата разследват сбиване в автобус

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР