Оръжейният завод Емко“ дължи на министерството на отбраната около 2-3

...
Оръжейният завод Емко“ дължи на министерството на отбраната около 2-3
Коментари Харесай

Каракачанов: Емко“ дължи на министерството на отбраната около 2-3 милиона лева

Оръжейният цех „ Емко “ дължи на министерството на защитата към 2-3 милиона лв., заяви министър Красимир Каракачанов в коридорите на Народното събрание. Сумата е насъбрана от неплатени наеми за хранилища от 2009 година до момента. Каракачанов сподели, че в сходна обстановка са и други оръжейни сдружения, без да показва кои.


Министърът на защитата Красимир Каракачанов през днешния ден съобщи още, че Комисията по досиетата към този момент е непотребна и би трябвало да бъде закрита. Подчерта, че това е негово персонално мнение и е не е обсъждал тематиката с сътрудниците си от Обединените патриоти.

Антон Тодоров от ГЕРБ, който е номиниран за ръководител на комисията, пък счита, че тя би трябвало да продължи да съществува.
Красимир Каракачанов, министър на защитата: Бюджетът ѝ е над 3 млн. лева Членовете на комисията с министерски заплати, служебни коли. В същото време Държавният исторически списък, за който аз давам отговор, покривите му текат и няма къде да си поставят документите. Крайно време е да затворим тази страница. Антон Тодоров, народен представител от ГЕРБ: Да, приел съм номинацията. Живот и здраве, в случай че бъда определен, ще работя по метода, по който работих в Народното събрание. Без никаква благосклонност към хората, които са нарушители. Аз имам един господ и това е култът към свободата. Аз съм пилигрим на свободата и целия живот вардя морала си от млади години, както споделя Пушкин, никой за мен не може да извади, че съм приватизирал, че съм откраднал един лев. Мога да устоя данъчна инспекция 20 години обратно, нямам кола, нямам апартамент, пътувам с градския превоз.  Оръжейниците от „ Емко “ още веднъж излязоха на митинг Оръжейниците от „ Емко “ още веднъж излязоха на митинг
Този път служащите от индустриалните площадки в Трявна и село Белица се събраха в центъра на Трявна и желаеха оставката на министъра на стопанска система...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР