Oracle ще предлага безплатни обучения за Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

...
Oracle ще предлага безплатни обучения за Oracle Cloud Infrastructure (OCI)
Коментари Харесай

Oracle пуска безплатни обучения за OCI достъпни на 13 езика

Oracle ще предлага безвъзмездни образования за Oracle Cloud Infrastructure (OCI) и OCI * сертификационни проби по целия свят. Новата стратегия включва целия обучителен азбучник на OCI, основан от специалисти на Oracle за всички равнища на умения и разнообразни IT функции. Чрез нея студентите ще имат достъп до всички курсове по OCI, предлагани цифрово, при поискване и налични на 13 езика. Oracle също предлага гратис Oracle Autonomous Database и 10 други сертификационни изпити за стеснен интервал от време, предава. 

Организациите от ден на ден избират да извършват сериозно значимите си натоварвания на OCI поради способността му да извършва всяко натоварване в облака с по-бърза миграция, по-ниски разноски за работа и на по-сигурна, световно налична платформа. Тъй като приемането на OCI от страна на клиентите продължава да пораства, Oracle усилва вложенията в стратегии, които са от изгода за клиентите и усилват достъпа до подобаващи и практични облачни образования, които да им оказват помощ да извлекат максимума от Oracle Cloud.

Новата стратегия за образование на Oracle разрешава на хората да получат скъп заоблачен опит, който по-късно може да бъде прибавен във всяка промишленост, като им дава опция да подобрят своята професионална стойност и да порастват в кариерата си. Безплатното образование и узаконяване също оказват помощ за разширение на групата от IT гении по целия свят.

Новата стратегия на Oracle ще включва:

- Достъп до целия азбучник за цифрово образование на OCI, който включва курсове за всички равнища и за голям брой функции, наличен когато и да е и на всички места и наличен на 13 езика.

- Практически лаборатории посредством безплатния Oracle Cloud, с цел да можете да практикувате в действителна среда.

- Опит в узаконяването на Oracle от началото до края, от подготвителни курсове и на практика изпити до тестване и акредитиране.

- Сесии онлайн, преподавани от специалисти на Oracle, обхващащи най-хубавите пазарни практики и предоставящи персонализирана противоположна връзка за присъстващите.

- Кариерни запаси в поддръжка на търсещите нови благоприятни условия за работа.

* Безплатните OCI, Oracle Autonomous Database и 10 други документи ще бъдат налични извънредно в Oracle University до 31 декември 2021 година Безплатното цифрово образование за OCI ще бъде разполагаем непрекъснато. За повече информация по отношение на програмата посетете уеб страницата за гратис образование и узаконяване на OCI.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР