Определящите се като виртуални археолози любители на конспиративни теории за

...
Определящите се като виртуални археолози любители на конспиративни теории за
Коментари Харесай

Загадъчна сграда се показа в Антарктида (ВИДЕО)

Определящите се като виртуални археолози фенове на тайни теории за извънземни същества и сходни тематики от целия свят упорстват, че са разкрили останки от антична постройка на Антарктида. Откритието е направено посредством Гугъл Earth при проучване на ледената завивка на южния континент.

Огромната конструкция е позиционирана сред местностите Бряг на принц Олаф и Бряг на принц Харалд, оповестява ufosightingshotspot.blogspot.com. Климатичните промени на Земята провокират размразяване на ледовете и ледената завивка на Антарктида последователно губи размера си. Така на повърхността се появяват разнообразни странни обекти. Така виртуалните археолози попадат на нещо като голяма постройка, основана от някой и нещо. В обявата за откритието са посочени и координатите на обекта в Гугъл Earth: 69°53’40.85″ ю.ш. 38°42’18.25″ изток.

Според откривателите структурата е дълга към 300 метра и необятна към 50 метра. Наблизо има нещо като стени и кула с височина 10 метра. Това може да демонстрира, че в антични времена в Антарктида е имало цивилизация, която по незнайни аргументи е изчезнала. Вероятно преди стотици хиляди години на Земята се е случил някакъв естествен прелом, който направил южния континент ненаселен.

Други откриватели допускат, че тези структури са били издигнати не толкоз от дълго време, а през предишния век от бойците на Третия райх. Най-вероятно в Антарктида някъде под пласт сняг може да се крият добре непокътнати секрети нацистки бази. Ако процесите на световно стопляне продължат още няколко десетилетия, леденият континент ще разкрие още от тайните си, уверени са виртуалните археолози.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР