Определи проблемите си, но дай цялата си сила и енергия

...
Определи проблемите си, но дай цялата си сила и енергия
Коментари Харесай

Принципите на успеха, които често забравяме

„ Определи проблемите си, само че дай цялата си мощ и сила на решенията им. ” Тони Робинс

Понякога се озоваваме на място, където бягаме, само че не се движим напред. Борим се и нещата не се получават просто, тъй като сме не запомнили някои съществени правила на триумфа, които ръководят капацитета ни да вършим напредък. Блогърът Марк ги напомня в резюме:

1. Ти си единственият човек, виновен за триумфа си.  Най-добрата част от живота ти ще настъпи в деня, в който решиш, че животът си е твой и че не трябва да се осланяш на никой, да разчиташ на различен или да обвиняваш останалите хора. Напълно контролираш бъдещето си.

2. Няма потребност да изобретяваш нещата.  Не е належащо да ги измисляш за първи път. Да ти хрумне страхотна, новаторска концепция е един от методите да постигнеш триумф. Но това не е наложително. Много хора са достигнали до небеса единствено като са употребявали нещо, което към този момент съществува и са го обработили и показали по собствен метод.

3. Няма напредък без деяние.  Това, което не е стартирано през днешния ден, няма да бъде довършено на следващия ден. Някои от най-невероятните хрумвания в света по този начин и не са съумели, тъй като гениите зад тях не са подхванали нищо. Помни, че действието постоянно подсигурява в бъдеще 100% възвръщаемост откъм събития и същински живот.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР